People-in-Motion (HQ)
Postbus 8051
1180 LB Amstelveen
The Netherlands
+31 (0)20 640 3276
People-in-Motion (back office)
Warrewei 10a
8406 AB Tijnje
The Netherlands
+31 (0)513 672 750

Het zijn de mensen die het doen

Wij werken als een team van specialisten. Doordat we ons onderscheiden, kunnen we elkaar aanvullen. Dat is het hoofdbestanddeel van onze creativiteit.

Frank Smits, directie en account management

In 1998 richtte hij People-in-Motion op, om met verfrissende communicatie mensen in beweging te brengen. Zijn klanten kunnen rekenen op een snelle dienstverlening en een hoog service-niveau. Hij ondersteunt zijn medewerkers door ze van alle middelen te voorzien en ze veel ruimte te geven voor hun eigen stijl van werken.

Jan Wiersema, creatie

"Met een goed creatief concept gaan ogen en oren open die anders gesloten blijven", zegt Jan Wiersema. Hij omschrijft zijn stijl als functionele originaliteit. Hij is realistisch in het verleggen van grenzen en presenteert zijn werk vaak zelf.

Theo van Aken, strategie en creatie

"Een strategisch plan is meer dan een analyse, het vraagt vooral verbeeldingskracht", oordeelt Theo van Aken. De opbouw van zijn plannen is eenvoudig. Hij beschrijft uitgangspunten, overwegingen en voorstellen. Kort en origineel. Met praktische tips voor de uitvoering.

Jacqueline Smits en Marcia Boomhouwer

Ze zijn samen verantwoordelijk voor media-inkoop, administratie en boekhouding. Met strakke hand en een vriendelijk woord bewaken zij de discipline.

Kamagurka
Kamagurka, 24 iPad-performance

In alle bescheidenheid, wij vinden dat wij creatief zijn. Toch zijn er mensen die in de vrije kunsten ons best wel eens passeren… »

Kijk voor meer werk: wat doen we