People-in-Motion (HQ)
Postbus 8051
1180 LB Amstelveen
The Netherlands
+31 (0)20 640 3276
People-in-Motion (back office)
Warrewei 10a
8406 AB Tijnje
The Netherlands
+31 (0)513 672 750

Dit doen we

'Gooi het maar over de schutting', zeggen we wel eens. Deze woorden hebben bij People-in-Motion een positieve betekenis. Wij nemen u het werk uit handen en presenteren een kant-en-klare oplossing. Verrassend, snel en effectief.

Arbeidsmarkt

Met arbeidsmarktcommunicatie maakt u zich populair als werkgever. Door uw wijze van communiceren selecteren wij de kandidaten die bij u passen. U doet beloftes die u kunt waarmaken, wat u evenwichtig en herkenbaar maakt.

Overheid

Wij verkleinen de afstand tussen de burger en het openbaar bestuur. Met heldere communicatie. Gewoon vertellen wat er aan de hand is. Met respect en inlevingsvermogen, gericht op de voelgroep.

Marketing

Wij brengen uw producten en diensten naar de markt met een goed verhaal. Waarachtig en toegesneden op uw doelgroep.

Corporate

Uw bedrijf of organisatie is een persoon met een eigen identiteit. Wij zijn uw kapper en kleermaker voor een gesoigneerde presentatie.

Intern

Het gaat erom dat uw mensen elkaar echt begrijpen. Wij leren ze om samen en met plezier de organisatiedoelen te bereiken.

Workshops, trainingen

Een visionaire opsteker voor uw medewerkers, een inspirerende schildersessie voor het MT of een muzikaal spektakel voor prospects. Ja, dat kunnen we.

Project- en evenementmanagement

Wij leveren tijdelijk de extra ondersteuning voor het realiseren van een project of evenement.

Kamagurka
Kamagurka, 24 iPad-performance

In alle bescheidenheid, wij vinden dat wij creatief zijn. Toch zijn er mensen die in de vrije kunsten ons best wel eens passeren… »

Kijk voor meer werk: wat doen we